Kredittsjekk  800 24 722

Creditsafe Guide

Creditsafe Guide

Gratis kredittsjekk

Ønsker du å kontrollere kredittverdigheten til en ny kunde eller leverandør?5 nyttårsforsetter for din bedrift

Mange starter året med personlige nyttårsforsetter, men hva med bedriften? Bør ikke den som leder bedriften også sette opp noen nyttårsforsetter for å lykkes med det nye året?


Her er noen innspill til en god start på 2017:

1. Læring og forbedring

Diskuter de beste erfaringene fra fjoråret og se om dere kan bruke denne læringen til å forbedre både rutiner og driften i det nye året. Diskuter også de dyreste og dårligste erfaringene fra året som gikk, og hvordan dere kan unngå dette i 2017.


2. Bedre innkjøpsbetingelser

Kan dere forbedre innkjøp og priser fra leverandørene? Estimer volum og be om rabatter, eventuelt sonder markedet for andra aktører. De fleste leverandører er interesserte i estimater på volum og lojale kunder – noe som gir et godt utgangspunkt for en rabatt. Kan du forbedre innkjøpsprisene dine med 5-10%, gir dette utslag på bunnlinjen. 

3. Ta vare på de beste kundene
Hvordan kan dere utvikle relasjonen til de beste kundene? Kan dere tilby bedre leveranser eller skreddersy tjenester spesielt rettet mot deres behov? Inviter til en samtale med de viktigste kundene om hva disse ønsker fra dere – og deres egne forslag til bedre tilpassede leveranser. De fleste kunder setter pris på forbedrede leveranser, noe som igjen gir muligheter til mersalg.

 

4. Forbedret likviditet

Vanskeligheter med betaling fra kunder skaper likviditetsproblemer for mange bedrifter. Det kan i tillegg koste mye i både oppfølging og eventuelle tap på fordringer. Start året med en analyse av eksisterende kunder i forhold til betalingshistorikk og kredittrating. Bruk av Creditsafes tjenester gir tilgang til kredittrating av hele kundeporteføljen. Innfør gebyrer på forsinket betaling og automatiser innkreving av dette. Bruk eventuelt byrå til innkreving – eller iverksett e-fakturering.  

5. Lytt til egne medarbeidere
Et nytt år innebærer blanke ark for alle ansatte, og kanskje er det lurt å gjøre seg noen tanker om medarbeiderne i bedriften. Hvem risikerer dere å miste? Hvordan kan dere motivere de ansatte? I mange tilfeller er det å bli sett viktigere enn lønnen. Be de ansatte om råd og innspill når det gjelder ideer, prosjekter og hva de selv mener de kan bidra med. Skap gode utviklingsmuligheter for medarbeiderne, og trekk frem og belønn god innsats.

 

Et fremgangsrikt år krever både gode tjenester og salg, men også riktig oppfølging av kundene og deres betaling. Vi i Creditsafe håper vi kan bidra til et suksessrikt 2017. Lykke til!Prøv Creditsafe gratis

Vil du prøve våre tjenester? Nå tilbyr vi deg en gratis kredittopplysning på valgfritt foretak.


Verdens mest brukte leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon

Internasjonalt

Tilgang til informasjon online om 240 millioner foretak i 95 land.

Datavask

På tide å rydde opp i kunderegisteret? Vi hjelper deg med vasken.

Kredittsjekk

Kredittsjekk kunder og leverandører, så vet du at du får betalt.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.